Min kärlek för katter och särskilt rasen Perser är svår att ta miste på, och som många andra kattälskare så gillar jag att samla på både gulliga och roliga inredningsprylar och annat som har med katter att göra. Jag tycker också om att koppla av med ett bra spel, så varför inte fördjupa sig ytterligare i katternas fantastiska värld och passa på att spela roliga och söta kattspel på nätet?

Spel med Perserkatter

Efter att jag har kommit hem från en dag på jobbet, lagat mat och utfört hushållssysslor och kammat katterna och myst med dem är det skönt att bara sätta sig ner i soffan och ta det lugnt. Jag har alltid varit nyfiken på att spela spel på nätet och när jag upptäckte att det fanns många spel som hade teman med katter så blev det ännu roligare att spela!

Det finns många seriösa svenska spelsajter att spela på och där man kan finna kattspel i spelutbudet. Ett av de bästa kattspelen jag vet är ett som heter 100 Cats. I 100 Cats finns nämligen väldigt vackra Perserkatter med som spelsymboler, men det finns också fina Brittiska korthår, Heliga birmor och många fler kattraser. Detta spel kan jag spela ibland när jag är bortrest och saknar mina egna Perserkatter. Ett väldigt fint spel är det iallafall!

Kattspel med glimten i ögat

Andra roliga kattspel som jag gillar är det supersöta spelet Kawaii Kitty där animerade katter med stora ögon och söta tillbehör finns i spelet, och spelet Diamond Cats är ett av de spel jag först spelade på nätet. Det finns också ett humoristiskt spel som anspelar på filmen Gudfadern och den heter The Catfather. Det finns helt enkelt många roliga kattspel att spela men nog är ens riktiga katter bäst ändå?