Något som jag tycker är oerhört roligt att göra är att spela olika typer av spel. Jag har tyckt att det är roligt i många år och jag kommer med största sannolikhet att fortsätta spela spel framöver. Vilka typ av spel jag spelar har varierat under åren, förr spelade jag mer fysiska spel så som kortspel med en riktig kortspel medan jag idag hellre spelar spel på datorn. Som bekant är jag dessutom oerhört förtjust i katter och jag tycker därför att Cats spelautomat är mycket rolig. Det finns idag ett brett utbud av slots spel då denna typ av spel är mycket populär. Jag föredrar dock att spela de slots spel som har med katter att göra i och med att jag är så pass förtjust i katter som jag faktiskt är.

Just Cats spelautomat är ett spel där du har möjlighet att komma in i en värld full med livliga katter. Dessa katter medför dessutom något positivt, nämligen att de kan dubbla dina vinster. Precis som många andra slot spel har Cats spelet många roliga specialfunktioner som vilda, splitsymbol samt en rolig free spins bonusomgång. En stor fördel med detta spel är att det kan spelas i flera olika operativsystem så det spelar inte särskilt stor roll vilken dator du använder när du spelar.

100 Cats

Ett annat mycket roligt slot spel som speciellt passar dig som gillar katter men även dig som gillar att spela på spelautomater generellt är 100 Cats. I detta roliga spel har du möjlighet att stöta på Pearl som är den stiliga vita katten, Fluffy som är den fluffiga katten, Blue Eyes som är den siamesiska katten samt flera andra spännande katter. Det finns bra vinstmöjligheter i detta spel vilket jag tycker är roligt. När du spelar 100 Cats har du till exempel möjlighet att vinna fyra progressiva jackpots och free spins som går att trigga igen.

Cool Cat spelautomat

Ett mycket coolt och spännande spel är Cool Cat. Detta spel började jag spela relativt nyligen och jag ångrar att jag inte började tidigare då det är så roligt. Den så kallade CoolCat och hans sköna gäng Bouncer, Catsy med flera har arrangerat ett fantastiskt bra pris som inkluderar en oerhört bra belöning på upp till 15 000. När du spelar Cool Cat gäller det att du håller dig cool. Med detta menas att du inte får göra slut på din bunt med sedlar redan under första omgången eftersom du då inte har några pengar kvar. Det är istället bättre att börja långsamt och inte spela alla 25 omgångar med maximalt med pengar satsade. En bra taktik är att satsa ett minimibelopp eller att helt enkelt inte satsa maximalt alla omgångar.